| 5-daagse minicursus
voor de Beautysector |

Schrijf je nu GRATIS in en leer op 5 dagen tijd hoe jij jouw onderneming meer op de kaart kan zetten!

Wat staat er op de planning?

Dag 1

Do & Don’ts van je website

Herbekijk samen met ons je huidige website en ontdek hoe je deze kan verbeteren.

Dag 2

Tips om je online zichtbaarheid te verbeteren

Samen nemen we je mee in de wondere wereld van online zichtbaarheid en geven we je enkele tips.

Dag 3

Kennismaking met SEO

Leer hoe jij beter gevonden kan worden in Google.

Dag 4

Must-haves voor je webshop

Boost jouw webshop met deze praktische tips.

Dag 5

Surprise aflevering!

Na deze gratis 5 daagse challenge weet jij welke stappen jij kan ondernemen om jouw bedrijf op de kaart te zetten en jouw online zichtbaarheid te maximaliseren.

| Wie zijn wij? |

Marlies

| MARLIES |

Hallo, ik ben Marlies en al sinds 2017 trotse eigenaar van mijn beautysalon M’Adam Nails & Beauty. Zelf ben ik opgeleid als schoonheidsspecialiste, kapster, nagelstyliste en make-upartiest. Daarnaast volgde ik nog verschillende extra cursussen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Het begin van The Beauty Business Coach

Ik merkte al snel dat ik collega’s kon motiveren en vooruithelpen door mijn gerichte strategieën. Zo ontstond het idee van The Beauty Business Coach. Doordat ik ook op het vlak van ondernemen heel wat trainingen volgde, kan ik jou zowel bijstaan bij het werken in je zaak als het werken aan je zaak. Ik gebruik mijn ervaring en mijn zin voor ondernemen graag om jou als ondernemer in de schoonheidssector op de beste manier te ondersteunen en te begeleiden.

| Valerie | 

Welkom bij IADT, short voor It’s a Design Thing. Wat leuk dat je er bent! Benieuwd wie er achter de schermen van IADT actief is? Ik stel ons even voor: ik ben Valerie en samen met mijn hubby Brent vormen wij het IADT-team, of beter gezegd het team dat jou helpt om je business te boosten en optimaal in te zetten op online zichtbaarheid!

Creativiteit is my middle name en samen met de ervaring en technische achtergrond van mijn vriend vormen wij het perfecte team! Samen met jou gaan we op zoek naar de perfect fit voor jouw bedrijf en tillen we deze naar een hoger level.