Gratis module

Zelf je website bouwen in WordPress

Je ontvangt de gratis module: Algemene navigatie door WordPress

Als ondernemer is het belangrijk om een professionele website te hebben. Een website is het visitekaartje van je bedrijf en kan je helpen om nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe bouw je nu een professionele WordPress-website?

Dan heb ik goed nieuws! Dankzij onze cursus “Zelf je website bouwen in WordPress” leer jij stap voor stap hoe je een professionele website kan opbouwen en vormgeven. 

Twijfel je nog over de aanschaf van de volledige cursus of ben je nieuwsgierig naar wat de cursus te bieden heeft? Ontdek dan onze gratis module. Het is de perfecte manier om een voorproefje te krijgen van wat je mag verwachten!

Zet de eerste stappen richting je nieuwe website met deze gratis module!

Vul hieronder je gegevens in en krijg meteen toegang tot de volledige gratis module!

Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself

Wat leer je in
de gratis module?

Inh
oud.

01.

Een inleidende video met informatie waarom WordPress (gratis) zo interessant is voor ondernemers om hun website mee op te bouwen. Alsook waarom je beter NIET voor WordPress.com kiest! (valkuil van veel ondernemers)

02.

De werkomgeving van je website

Een video die je wegwijst maakt in de werkomgeving van je nieuwe website. Hier vind je alle tools en informatie die je nodig hebt om je website te beheren.

03.

Een thema kiezen en installeren

In dit hoofdstuk leer je waarom je GEEN uren moet verspillen aan het kiezen van een geschikt thema, kiezen we een thema dat bij jouw onderneming past en gaan we samen dit thema installeren en activeren.

Zij gingen
je voor

Fantastisch!

Ann D.B.
Lees verder
Zelf een WordPress website bouwen zonder enige voorkennis, is moeilijk. Dankzij de DIY cursus waarin Valerie en Brent stap voor stap te werk gaan, kon ik zelf mijn WordPress website inrichten. Hun uitleg in de video’s is helder en duidelijk en je bepaalt zelf het tempo. Dikke plussen vond ik de bereikbaarheid en snelle reactie op mijn vragen van Valerie en Brent én dat de cursus onbeperkt beschikbaar blijft op het platform. Zo wil ik binnenkort een blogpagina toevoegen aan mijn website en komt hun cursus me opnieuw goed van pas! 😊

Re
Vi
Ew

Mooie woorden

Business shoot IADT - Céline

Ons team bestaat uit Valerie & Céline. Valerie (links) is founder van It’s a Design Thing en Céline (rechts) onze Creative Director.

It’s a Design Thing specialiseert zich al verschillende jaren in high-end webdesign op maat en heeft al heel wat bedrijven mogen ondersteunen in hun doel naar meer online zichtbaarheid.

Ben je dus op zoek naar de meest geschikte partner om jou de kneepjes van het vak te leren en jou te ondersteuning bij het bouwen van jouw professionele website? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Valerie & Céline

Code: DIY35%
Grijp nog snel 35% korting op de volledige cursus!
×
×

Winkelwagen

online cursus

Claim nu maar liefst 100 euro korting op de online cursus “Zelf je website bouwen in WordPress”

Dagen
Uren
Minuten
Deze actie is verlopen.
Play Video