It’s a Design Thing

Online cursussen,
templates & meer

voor je (toekomstige) website

Cur
sus.

Niveau cursus
Categorieën webshop

€295

Video afspelen

Ontdek hoe je zelf, snel en eenvoudig, een professionele website kan bouwen in het meest populaire platform voor ondernemers.

€...

Video afspelen

COMING SOON – Stap mee op de razendpopulaire AI trein! Dankzij deze cursus weet jij perfect welke AI-tools (Artificiële Intelligentie) je kan inzetten om je social media te boosten!

€99

Salespagina templates voor ondernemers it's a design thing
Video afspelen

Ga je binnenkort iets lanceren of wil je jouw dienst/product strategisch in de kijker zetten? Ontwikkel in 1,2,3 een salespagina met alle noodzakelijke elementen. Verlies geen tijd meer met opzoekwerk en ga meteen aan de slag met verkopen! Let op. deze templates zijn enkel geschikt voor WordPress websites.

Cursisten
0 +
Gemiddelde score
0 /5
uren lesmateriaal
+
Business shoot IADT - Céline

Welkom op het leerplatform van It’s a Design Thing (IADT).

Wat leuk dat je er bent!

Het leerplatform van It’s a Design Thing is een plek waar we ons vooral focussen op het “Do It Yourself” verhaal. Terwijl It’s a Design Thing zelf gespecialiseerd is in de creatie van high-end websites op maat. 

Op ons leerplatform ben je als ondernemende ondernemer aan het juiste adres! Hier kun je allerlei cursussen terugvinden die helpen om jouw bedrijf te doen groeien. 

Wie zijn we?

Mijn naam is Valerie, founder van It’s a Design Thing en samen met Céline, onze digital creative, zijn wij het perfecte team om jou, als ondernemer, te helpen en te ondersteunen! 

Valerie & Céline

Do It Yourself • Do It Yourself

Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself

Lees verder
Ik voelde me zo overwhelmed met de komst van AI, maar dankzij dit platform en de hulp van Valerie en Céline weet ik nu hoe ik AI kan gebruiken als een hulpmiddel voor mijn bedrijf ipv een bedreiging!

4,6/5

Focus op Artificial
intelligence (AI)

Omdat we er vast van overtuigd zijn dat het gebruik van AI (Artificial intelligence) dé toekomst is voor elke ondernemer, proberen we AI te integreren in al onze cursussen. Zo ben je er zeker van dat je steeds op de hoogte bent van de allernieuwste snufjes.

Leer waar én wanneer je wil

Dankzij onze handige cursussen kan je bijleren waar en wanneer je maar wil. Of je nu kiest voor je smartphone, tablet of computer, de keuze is volledig aan jou. Leer waar het jou uitkomt, op de manier die het beste bij jou past.

Gebruiksvriendelijk leerplatform

Met LearnDash heb je altijd een duidelijk overzicht van je cursus. Je kunt zien welke lessen je al hebt voltooid en welke nog volgen. Ook kun je je voortgang in elke les volgen, zodat je weet hoe ver je al bent gekomen. Zo blijf je zeker gemotiveerd!

Behapbare video's

In de video's wordt heel duidelijk uitgelegd wat je stap voor stap moet doen. Kan je door omstandigheden de video's enkel zonder geluid bekijken, geen probleem. Elke video is ondertiteld zodat je alsnog makkelijk kan volgen wat er gezegd wordt.

Marlies A.
Lees verder
Ik ben ongelooflijk tevreden van de template en raad het iedereen aan. Toen ik startte met de template had ik nog een volledig andere branding, naam en visie. Ondertussen heb ik alles kunnen aanpassen naar mijn nieuwe branding en dankzij de hulp van Valerie maakte ik een volledige website naar mijn visie. Het gemak van de website ligt erin dat alles voor je klaarstaat, maar dat je toch alles kan personaliseren én dat je dankzij de cursus alles heel gemakkelijk zelf kan doen. Het wijst zichzelf uit.

Re
Vi
Ew

Mooie woorden

Klaar om te knallen?