It’s a Design Thing

Bouw je eigen website
in WordPress

Inh
oud.

Heb jij een beperkt budget
en wil jij toch een mooie website?

Als (startende) ondernemer zijn er enorm veel investeringen die je moet maken, dat is nu eenmaal zo. Vaak hoort een website daar ook bij. Een professionele én technisch goed onderbouwde website en/of webshop helpt je klanten om zich een beeld te maken van jouw onderneming. Daarnaast boost dit je online zichtbaarheid én zorgt het voor meer klanten. 

Dus… Wil jij een professionele, functionele website, maar is het een te grote hap uit je budget om dit volledig uit te besteden?

Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

↑ online zichtbaarheid = meer (potentiële) klanten = ↑ omzet

Dankzij deze cursus leer je aan de hand van 8 online modules stapsgewijs een professionele website (en webshop) te bouwen voor je onderneming. Met aandacht voor SEO, performance en algemene online zichtbaarheid.

En nee hoor, geen voorkennis vereist. Everyone can do it!

her
ken

jij dit?

we feel you

Met alle mogelijke opties om een website te bouwen, is het normaal dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het lijkt of er maar 2 keuzes zijn: alles uitbesteden en hier een smak geld voor betalen OF het volledig zelf uitzoeken. Bij de tweede keuze verlies je vaak heel veel kostbare tijd dat je beter zou kunnen besteden.

Dan is deze cursus perfect voor jou!

We leggen je stap voor stap uit hoe je je website kan bouwen. Zo verlies jij geen uren aan opzoekwerk en het prutsen aan die ene pagina én hoef jij geen mega investering te doen door dit allemaal uit te besteden.

Na deze cursus

Modules

Module 1: domeinnaam & webhosting

Krijg jij ook overwhelm van al die verschillende aanbieders? Ontdek ons advies en hoe je best kan starten.

Module 2: Installatie WordPress

Ontdek het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org en leer hoe je snel en eenvoudig met WordPress kan starten.

Module 3: essentiële bewerkingstools

We kiezen samen een thema en je leert hoe jij aan de hand van een handig Drag & Drop systeem jouw website kan vormgeven.

 

Module 4: de opbouw van je website

Ontdek van a-z hoe je jouw website kan opbouwen: welke plugins je best gebruikt en hoe je efficiënt gebruik kan maken van (AI) Elementor!

Module 5:
blogs, mails & contact

Ontdek alles over hoe je een blogpagina kan aanmaken, blogberichten kan toevoegen, je e-mail correct kan configureren,…

Module 6: mogelijke integraties

Wij geven jou mogelijkheden voor de toekomst. Ontdek interessante integraties die zullen helpen om jouw business te doen groeien.

Module 7: Inleiding
webshop

Ontdek hoe je een webshop kan toevoegen aan je website en deze correct kan beheren. Producten, verzendzones, -kosten en BTW weergave? We got you!

Module 8: optimalisatie website

Ontdek hoe je jouw website kan optimaliseren, beveiligen en beter gevonden laten worden in Google.

Kortom: leer hoe jij stap voor stap een WordPress website kan bouwen én deze succesvol kan gebruiken om jouw onderneming te doen groeien.

Zij gingen
je voor

4,6/5

Ann D. B
Lees verder
Zelf een WordPress website bouwen zonder enige voorkennis, is moeilijk. Dankzij de DIY cursus waarin Valerie en Brent stap voor stap te werk gaan, kon ik zelf mijn WordPress website inrichten. Hun uitleg in de video’s is helder en duidelijk en je bepaalt zelf het tempo. Dikke plussen vond ik de bereikbaarheid en snelle reactie op mijn vragen van Valerie en Brent én dat de cursus onbeperkt beschikbaar blijft op het platform. Zo wil ik binnenkort een blogpagina toevoegen aan mijn website en komt hun cursus me opnieuw goed van pas! 😊

4,6/5

Business shoot IADT Valerie en Céline

Dit is jouw investering

Betaal in 1 keer

295 /eenmalig
Video- en beeldmateriaal
8 modules, 30 hoofdstukken
Priority support
Levenslange toegang
Kijk waar je wil, wanneer je wil
Gegarandeerd resultaat

Betaal in 3 keer

115 /schijf (3x)
Video- en beeldmateriaal
8 modules, 30 hoofdstukken
Priority support
Levenslange toegang
Kijk waar je wil, wanneer je wil
Gegarandeerd resultaat
It's time... Start vandaag nog met je nieuwe website!

Fantastisch!

Els V.
Lees verder
Deze cursus is zo'n verademing! Naast het ondernemer zijn heb ik ook nog een familie om voor te zorgen en heb ik dus weinig tijd om zelf zaken uit te zoeken. Ik wou al lang een nieuwe website, maar niet zo'n groot budget... Toen heb ik via Valerie deze cursus ontdekt en wauw, zelfs een leek als mij heeft dankzij de handige video's en support toch een mooie website kunnen bouwen. De eerste klanten stromen al binnen. Ik zou het iedereen aanraden!

Re
Vi
Ew

Mooie woorden

Business shoot IADT - Céline

Ons team bestaat uit Valerie & Céline. Valerie (links) is founder van It’s a Design Thing en Céline (rechts) onze Creative Director.

It’s a Design Thing specialiseert zich al verschillende jaren in high-end webdesign op maat en heeft al heel wat bedrijven mogen ondersteuning in hun doel naar meer online zichtbaarheid.

Ben je dus op zoek naar de meest geschikte partner om jou de kneepjes van het vak te leren en jou te ondersteunen bij het bouwen van jouw professionele website? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Valerie & Céline

Do It Yourself • Do It Yourself

Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself • Do It Yourself

FAQ

Als jij je inschrijft, krijg je meteen toegang tot alle modules. Zo kan jij meteen aan de slag met het bouwen van jouw online leerplatform

Je krijgt levenslang toegang tot de cursus en eventuele updates die in de toekomst worden gedaan.

In de cursus leggen we alles stapje voor stapje uit via video tutorials. Zo kan je ons heel makkelijk pauzeren of terugspoelen om alles goed mee te volgen.

Heb je nog vragen?