Creëer je eigen online leerplatform met LearnDash

Wil jij een online cursus maken, maar weet je niet hoe?

Je bent een expert in je vak en toch vind je het moeilijk om deze kennis op een toegankelijke, laagdrempelige manier aan je klanten door te geven? Je weet dat online trainingen hot & happening zijn, maar je weet niet hoe je daaraan begint? Je ziet met alle tools die beschikbaar zijn door de bomen het bos niet meer? 

Of misschien ben je al overtuigd dat een online cursus the way to go is om je business naar het volgende niveau te tillen, maar denk je dat dat vooral heel duur is en ongemakkelijk in gebruik? Dan is deze cursus “Bouw je eigen online leerplatform” iets voor jou! 

Wij leren je hoe je al heel snel een online leerplatform kan maken die écht iets bijdraagt voor jouw doelgroep, zonder dat het je super veel hoeft te kosten!

Geef je studenten opdrachten of test hun kennis a.d.h.v. een leuke quiz! 

Herken jij dit?

We feel you!

Sinds de eerste lockdown in 2020 begon, is het succes van online leerplatformen de hoogte ingeschoten. Eender wie lijkt de ene na de andere cursus uit zijn mouw te schudden en verschillende mogelijke tools zijn dan ook als paddenstoelen uit de grond geschoten. Alleen zorgt dit bij jou vooral voor overwhelm en het gevoel dat je niet meer weet waar te beginnen of hoe je te focussen.

No worries:

Je hoeft je zo niet te voelen! Want het maken van online cursussen zorgt op termijn net voor meer rust en schaalbaarheid.

Dan is deze cursus perfect voor jou!

Na deze cursus:

Ontdek nu:

Bouw je eigen online leerplatform met LearnDash

Dé cursus die je in 6 modules leert wat jij nodig hebt om een goede cursus te maken, hoe je een online leerplatform opzet en succesvol kan starten met een passief inkomen.

Ook perfect als de focus van jouw leerplaform visueel is! Geef je bv. yoga of pilates? Deze cursus helpt je om een mooie studio op te bouwen!

Wat leer je?

Module 1: intro

Ontdek LearnDash & de voordelen van een online leerplatform.

Module 2: Before you start

Ontdek wat voor onderzoek jij moet doen en welke mindset je nodig hebt om een goede cursus te bouwen.

Module 3: voeg je eerste cursus toe

Leer hoe jij cursussen en modules toevoegt en ontdek de functionaliteiten die jouw cursus naar the next level brengen.

Module 4: de look & feel van je cursus

Leer hoe je de lay-out van je cursus en online leerplatform aanpast en optimaliseert.

Module 5: start met verkopen

Hoe koppel je LearnDash met de verschillende betaalsystemen? Hoe start je met verkopen?

Module 6: Boost je verkoop

Leer hoe je ervoor zorgt dat je cursus beter verkoopt aan de hand van sales fases, funnels en meer!

Kortom: leer hoe jij een online leerplatform opzet, je cursus maakt van A tot Z en nadien succesvol verkoopt.

Wil je nu instappen?

Deze deal is maar beperkt geldig...

Momenteel kun je genieten van een korting en betaal jij maar €239 (excl. btw) voor de cursus in plaats van €299 (excl. btw)

Bouw je eigen leerplatform

Als je je nu inschrijft, krijg je deze

Bonussen

Bonus 1: Salespage template

50% korting op een salespage template naar keuze (keuze uit 3 stijlen) helemaal gratis en voor niets!

Bonus 2: Visual Customizer

Je krijgt GRATIS de betalende plugin ‘Visual Customizer for LearnDash’ om het design van je leerplatform te verbeteren.

Bonus 3: Masterclass

Masterclass van MovieCation Productions → 5 fases die je doorloopt wanneer je een online cursus creëert.

Customers reviews

De online leerplatform cursus is echt heel duidelijk en volledig. Het It’s A Design Thing team gaat je niet alleen uitleggen hoe je je eigen platform kan bouwen, maar ook nog ondersteunen met tips over de juiste mindset, het bepalen van je onderwerp en je cursus verkopen.

WordPress kan soms overweldigend zijn in het begin, maar je wordt er stap voor stap doorheen gegidst. Ik had zelf zo goed als geen voorkennis en kon toch vlot mee volgen. Zo fijn dat je nu niet alles zelf moet gaan uitzoeken en uren kwijt bent met prutsen!
Naomi Review
Naomi C.
Ik gebruikte zelf al LearnDash voor mijn online yoga studio, maar deze cursus heeft me geleerd dat er echt nog zo veel meer mogelijk is op het platform: de mogelijkheden zijn eindeloos en deze cursus heeft me getoond hoe ik mijn studio visueel aantrekkelijker kan maken!

Alles wordt ook heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd, waardoor ik heel makkelijk wijzigingen kon aanbrengen op mijn platform.
F. V.
Zoooo blij dat ik de online training kocht! Heeft me vooral al een hoop tijd en frustratie bij mezelf bespaard 😃 Duidelijke uitleg en stappen waar je zelf eenvoudig mee aan de slag kan.
Liesbeth D. B.

Over ons

Je bent niet alleen: ook bij ons zorgde het maken van online cursussen eerst vooral voor meer stress.

Maar uiteindelijk is het de perfecte aanvulling op onze diensten als webdesigner. Dankzij onze cursussen ‘Website Beheer’ en ‘Je eigen WordPress website bouwen’ kunnen wij meer mensen helpen, zonder dat we daarvoor plots veel meer uren moeten werken.

Dankzij deze cursussen kunnen wij klanten aantrekken die geen budget hebben voor het laten maken van een volledige website, maar wel nood hebben aan wat extra hulp!

Naast de expertise die wij hebben over het succesvol maken en verkopen van onze cursussen, hebben wij ook de technische kennis die nodig is om een super gebruiksvriendelijk leerplatform te koppelen met je bestaande website.

Daarom zijn wij ook zo’n fan van LearnDash: het is één van de goedkoopste opties op de markt – zonder dat het inboet op kwaliteit -, het is makkelijk in gebruik én het is volledig te integreren met je WordPress website.

Kortom: wij hebben dé knowhow die nodig is om een succesvolle online cursus te creëren en te verkopen!

Dit is jouw investering:

PAy-In-Full

Momenteel geniet je van een korting en betaal jij maar €239 (excl. btw) voor de cursus in plaats van €299 (excl. btw) 🤯

Pay-in-parts

Wil je liever in schijven betalen? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop!

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Als jij je inschrijft, krijg je meteen toegang tot alle modules. Zo kan jij meteen aan de slag met het bouwen van jouw online leerplatform.

Ja! In deze cursus leer je niet alleen hoe je een LearnDash cursus maakt, maar ontdek je ook allerlei nieuwe functionaliteiten om jouw cursus naar het volgende niveau te brengen. 

Geen nood! In de cursus leggen we ook uit hoe je eenvoudig een subdomein kan aanmaken waar je dan WordPress gratis kan opzetten én dus ook jouw online leerplatform in LearnDash kan installeren!

Let op: niet alle providers (= aanbieders van webhosting) bieden de optie van een subdomein gratis aan. Wil  je 100% zeker zijn? Stuur ons gerust even een mailtje! info@itsadesignthing.be

-> bv. Combell heeft deze gratis feature wel. 

Om een online leerplatform te kunnen bouwen heb je LearnDash nodig. Dit programma is niet gratis, maar wel heel budgetvriendelijk. Indien je een licentie van LearnDash via ons aankoopt betaal je slechts €99 / jaar (excl. btw). Dit zonder beperkingen, zonder commissie, enkel de licentiekost van €99 / jaar. That’s it!

Je krijgt levenslang toegang tot de cursus en eventuele updates die in de toekomst worden gedaan.

In de cursus leggen we alles stapje voor stapje uit via video tutorials. Zo kan je ons heel makkelijk pauzeren of terugspoelen om alles goed mee te volgen.