Bouw je eigen website in WordPress

Bouw je eigen WordPress website

Heb jij een beperkt budget en wil jij toch een mooie website?

Als (startende) ondernemer zijn er enorm veel investeringen die je moet maken, dat is nu eenmaal zo. Vaak hoort een website daar ook bij. Een mooie én technisch goed onderbouwde website en/of webshop helpt je klanten om zich een beeld te maken van jouw onderneming. Daarnaast boost dit je online zichtbaarheid én zorgt het voor meer leads. Wil jij een goede, functionele website, maar is het een te grote hap uit je budget om dit volledig uit te besteden?

Dan is deze cursus “Bouw je eigen website in WordPress” zeker iets voor jou!

↑ online zichtbaarheid = meer (potentiële) klanten = ↑ omzet

Dankzij ons online leerplatform leer je aan de hand van 7 online modules stapsgewijs een mooie, goed onderbouwde website (en webshop) op te zetten. Met aandacht voor SEO, performance en algemene online zichtbaarheid.

En nee hoor, geen voorkennis vereist. Everyone can do it!

Dankzij de modules doorloop je alle video’s stap voor stap.

WordPress

Leer jouw website eenvoudig opbouwen dankzij de (gratis) drag&drop builder Elementor

DIY WordPress website
WordPress

Herken jij dit?

We feel you!

Met alle mogelijke opties om een website te bouwen, is het normaal dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het lijkt of er maar 2 keuzes zijn: alles uitbesteden en hier een smak geld voor betalen OF het volledig zelf uitzoeken. Bij de tweede keuze verlies je vaak heel veel kostbare tijd dat je beter zou kunnen besteden.

No worries:

We got you!

Dan is deze cursus perfect voor jou! 

We leggen je stap voor stap uit hoe je je website kan bouwen. Zo verlies jij geen uren aan opzoekwerk en het prutsen aan die ene pagina én hoef jij geen mega investering te doen door dit allemaal uit te besteden.

Na deze cursus:

Ontdek nu:

Bouw je eigen WordPress website

Dé cursus die je in 7 modules leert wat jij nodig hebt om snel en eenvoudig een website te kunnen bouwen. 

Neem het heft in eigen handen en start vandaag nog met bouwen!

Wat leer je?

Module 1: domeinnaam & webhosting

Krijg jij ook overwhelm van al die verschillende aanbieders? Ontdek ons advies en hoe je best kan starten.

Module 2: Installatie WordPress

Ontdek het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org en leer hoe je snel en eenvoudig met WordPress kan starten.

Module 3: essentiële bewerkingstools

We kiezen samen een thema en je leert hoe jij aan de hand van een handig Drag & Drop systeem jouw website kan vormgeven.

 

Module 4: de opbouw van je website

Ontdek van a-z hoe je jouw website kan opbouwen: plugins, Elementor, menu, blog, contactformulier,… wij leren je alles!

Module 5: mogelijke integraties

Wij geven jou mogelijkheden voor de toekomst. Ontdek interessante integraties die zullen helpen om jouw business te doen groeien.

Module 6: Inleiding
webshop

Ontdek hoe je een webshop kan toevoegen aan je website en deze correct kan beheren. Producten, verzendzones, -kosten en BTW weergave? We got you!

Module 7: optimalisatie website

Ontdek hoe je jouw website kan optimaliseren, beveiligen en beter gevonden laten worden in Google.

Kortom: leer hoe jij een WordPress website kan bouwen én deze succesvol kan gebruiken om jouw onderneming te doen groeien.

Customers reviews

Zelf een website bouwen … Ik had er al lang zin in, maar de motivatie om alles beginnen uit te zoeken ontbrak. Met de cursus "Bouw je eigen WordPress website" is mij dat zonder veel moeite gelukt. Hij is goed gestructureerd, de inhoud is begrijpelijk en wordt bovendien ook mondeling toegelicht. Geen uren verloren met alles zelf te moeten uitzoeken. Een echte aanrader!
Els V.
Zelf een website bouwen … Ik had er al lang zin in, maar de motivatie om alles beginnen uit te zoeken ontbrak. Met de cursus "Bouw je eigen WordPress website" is mij dat zonder veel moeite gelukt. Hij is goed gestructureerd, de inhoud is begrijpelijk en wordt bovendien ook mondeling toegelicht. Geen uren verloren met alles zelf te moeten uitzoeken. Een echte aanrader!
Els V.

Over ons

Welkom bij It’s a Design Thing (afkorting IADT). Benieuwd wie er achter de schermen van IADT actief is? Ik stel me even voor: ik ben Valerie en samen met Céline en Brent vormen wij het IADT-team, of beter gezegd het team dat jou gaat helpen om je business te boosten en optimaal in te zetten op online zichtbaarheid!

Voor onze klanten maken we continu websites helemaal from scratch, maar we weten dat sommige klanten toch liever zelf aan de slag gaan. Daarom hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld in een DIY cursus waar jij zelf mee aan de slag kan. Zo kan jij de professionele resultaten behalen waar wij om gekend staan, zonder het bijhorende prijskaartje.

Kortom: wij hebben dé knowhow om jou te leren hoe jij zelf je eigen WordPress website kan bouwen!

Dit is jouw investering:

PAy-In-Full

€295 (excl. btw), maar momenteel geniet jij nog van een mooie korting en betaal je slechts €225,- (excl.)

Pay-in-parts

Wil je liever in schijven betalen? Neem dan contact op met ons via onderstaande knop!

FAQ

Een antwoord op jouw meest gestelde vragen.

Als jij je inschrijft, krijg je meteen toegang tot alle modules. Zo kan jij meteen aan de slag met het bouwen van jouw online leerplatform.

Je krijgt levenslang toegang tot de cursus en eventuele updates die in de toekomst worden gedaan.

In de cursus leggen we alles stapje voor stapje uit via video tutorials. Zo kan je ons heel makkelijk pauzeren of terugspoelen om alles goed mee te volgen.